Last news in Fakti

6 Декември, 2014 17:50 681 0

Локомотив София удари Марек и вече е трети в А група

  • локомотив софия-
  • марек-
  • а група

Железничарите спечелиха с 2:0

Локомотив София удари Марек и вече е трети в А група - 1
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив София победи Марек с 2:0 в домакинския си мач от 18-тия кръг на А група.

Гостите от Дупница започнаха добре мача и още в 14-та минута Димитров отправи опасен удар с глава, минал покрай вратата на Митрев. Играчите на Ломомотив отвърнаха с добър, но неточен шут на Шехуди. В 45-та минута Ранджелович изведе Романов сам срещу вратаря, но той не успя да преодолее Михайлов.

„Железничарите“ държаха инициативата в мача през второто полувреме, но трудно създаваха чисти голови положения. В 73-та минута Марек остана с човек по-малко след втори жълт картон за Бонев. Домакините стигнаха първи до гола в 84-та минута. Тогава Шехуди се възползва от продължително разбъркване в наказателното поле гостите и с точен шут отбеляза за 1:0. Всичко приключи в даденото от съдията продължение. Играчите на Локомотив организираха бърза контра-атака, която изведе Тодоров пред празна врата и той без проблеми отбеляза за 2:0.

След този успех отборът на Локомотив София се изкачи до третото място в класирането на родния шампионат с актив от 29 точки. След поражението Марек е все още на 11-та позиция с актив от 12 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА