Last news in Fakti

27 Декември, 2014 13:53 953 0

Ювентус ще се подсили със защитник

  • джузепе марота-
  • ювентус-
  • защитник

Ювентус е тимът, допуснал най-малко голове в италианското първенство

Ювентус ще се подсили със защитник - 1
Снимка: БТА/ AP

Ювентус ще привлече защитник през януарския трансферен прозорец. Това заяви спортният директор на италианските шампиони Джузепе Марота.

„Със сигурност ще привлечем защитник”, сподели Марота пред Gazzetta dello Sport. Попитан дали ще се търси и нападател, той отговори: „Всичко зависи от това какво ще решим да правим със Себастиан Джовинко”.

Нападателят е твърда резерва в тима на „бианконерите” и от началото на сезона в Серия „А” е изиграл едва 180 минути.

Ювентус е на първо място във временното класиране на калчото с 39 точки, следван от Рома с 36. Торинци са допуснали само една загуба в първенството. В Шампионската лига пък тимът ще се изправи срещу Борусия (Дортмунд) на осминафиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА