Last news in Fakti

8 Януари, 2015 12:12 712 0

Английски грандове се борят за Джовинко

  • тотнъм-
  • себастиан джовинко-
  • арсенал

И Монако се включва в наддаването за играча на италианския шампион

Английски грандове се борят за Джовинко - 1
Снимка: БТА/ AP

Острието на Ювентус Себастиан Джовинко е едновременно силно желан и от двата лондонски тима Арсенал и Тотнъм, твърди "Калчомеркато".

Договорът на "атомната мравка" с "бианконерите" изтича през лятото и е много вероятно той да бъде продаден през януари, за да може клубът да прибере поне минимална трансферна сума за него. Интерес към играча не липсва, като апетитите на Арсенал и Тотнъм са най-сериозни за момента.

Бързакът обаче е желан и от Монако и Олимпиакос, които също може да се включат в битката за подписа му. Фиорентина и Торино също следят внимателно ситуацията около него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА