Last news in Fakti

8 Януари, 2015 17:10 785 0

Гигов: Локомотив (София) ще гони Купата на България

  • локомотив софия-
  • купа на българия-
  • цели-
  • николай гигов

Локомотив (София) ще запази и звездите в тима

Гигов: Локомотив (София) ще гони Купата на България - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов изрази оптимизъм в началото на новата година и заяви, че „железничарите“ ще се борят за Купата на България.

„Целта ни през новата година е влизане в челната шестица на първенството. А Купата ще я гоним докрай“, сподели Гигов.

Локомотив се представя изключително успешно през този сезон и в момента заема третата позиция в българското първенство. На четвъртфиналите за Купата на България пък столичани ще мерят сили с пловдивския Локомотив.

Гигов заяви, че Локомотив (София) ще запази две от звездите си - бразилеца Елтон и крилото Даниел Генов, чиито предишни договори изтичаха след края на сезона. До края на седмицата нов контракт трябва да подпишат капитанът Александър Бранеков и партньорът му в центъра на защита Марко Ранджелович.

Собственикът на тима заяви, че Ангел Колев ще поеме детско-юношеската школа, докато Андрей Иванов ще бъде управител на стадиона. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА