Last news in Fakti

21 Март, 2015 13:59 987 0

Пеле предпочете Меси пред Роналдо

  • пеле-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • барселона-
  • реал мадрид

Легендата на футбола определи аржентинеца като по-добър съотборник

Пеле предпочете Меси пред Роналдо - 1
Снимка: БТА/ АР

Бразилската футболна легенда Пеле нажежи страстите преди утрешния сблъсък между Реал (Мадрид) и Барселона с изказването си, че ако би трябвало да избира между Лионел Меси и Кристиано Роналдо, то той би се спрял на аржентинеца.

74-годишният Пеле, отбелязал рекордните 1281 гола в кариерата си, открай време следи двамата най-добри футболисти в света и изтъкна, че би предпочел Меси, защото според него той би бил по-добрият съотборник.

„Да сравня Меси и Роналдо!? Това е труден въпрос. Те са съвсем различен тип футболисти, но Меси е повече за отбора си, той гради играта и асистира, докато Роналдо прилича на бразилския Роналдо, вкарва повече. И двамата са фантастични, но за своя отбор бих избрал Меси. “ – сподели Кралят на футбола на интервю в Лондон.

В момента Пеле е в Англия, където ще изгледа дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед в ролята си на рекламно лице на веригата за бързо хранене Subway.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА