Last news in Fakti

3 Юни, 2015 09:20 719 0

Сампдория има интерес към Бербатов

  • димитър бербатов-
  • сампдория-
  • интерес-
  • трансфер

Пред български журналисти Бербатов заяви, че все още не знае къде ще продължи кариерата си

Сампдория има интерес към Бербатов - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианският Сампдория проявява интерес към Димитър Бербатов, съобщи Calciomercato.biz.

В понеделник стана ясно, че българският нападател напуска Монако след 2 сезона в тима от Княжеството.

Вчера пред български журналисти Бербатов заяви, че все още не знае къде ще продължи кариерата си. Италианците желаят да подсилят отбора, тъй като им предстои участие в Лига Европа.

„Моряците“ финишираха на седмо място в крайното класиране на Серия А, но шестият Дженоа може да не получи лиценз за евротурнирите, което ще отвори вратите на Сампдория.

Тимът от Генуа се раздели с треньора Синиши Михайлович, като според медиите в Италия ще назначи Валтер Дзенга за новия сезон.

Бербатов можеше да заиграе на Апенините, но избра Фулъм през 2012 година, въпреки че имаше предложения от Фиорентина и Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА