Last news in Fakti

15 Юни, 2015 13:19 1 055 0

Бразилия и страхотен Неймар победиха Перу

  • бразилия-
  • перу-
  • неймар

В друг мач от Копа Америка Венецуела порази Колумбия

Бразилия и страхотен Неймар победиха Перу - 1
Снимки: БТА/AP

Бразилия победи Перу с 2:1 в откриващия мач на отбора на Копа Америка.

Мачът започна страхотно за Перу, като още в 3-та минута Куевас се възползва от грешка в портивниковата защита и след като открадна една топка отбеляза за 0:1.

Футболистите на Селесао обаче се съвзеха бързо и още в 5-та минута изравниха резултата. Тогава Неймар се възползва то отлично центриране на Алвеш и с глава отбеляза за 1:1. В 54-та минута нов удар на нападателя срещна гредата. Всичко се реши в 90-та минута, когато Неймар изведе по невероятен начин Дългас Коща, който сам срещу вратаря отбеляза за 2:1.

В друг мач от турнира Венецуела постигна много изненадваща победа над Колумбия с 1:0. Мачът беше решен след страхотна комбинация в 60-та минута, когато след центриране на Росалес, Гера продължи с глава към Рондон, който отблизо отбеляза за 1:0.

Колумбия можеше да изравни след бомбен удар на Хамес в 79-та минута, който обаче беше спасен от  Бароха.  Вратарят спаси и добавката на Кардона. В края добър удар с глава на Куардадо мина покрай вратата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА