Last news in Fakti

19 Юли, 2015 10:29 1 064 0

Матеус: Видал ще пасне идеално в Байерн

  • видал-
  • матеус-
  • байерн мюнхен-
  • ефенберг

Напомня ми на Ефенберг, смята Матеус

Матеус: Видал ще пасне идеално в Байерн - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата Лотар Матеус заяви, че Артуро Видал ще пасне като дялан камък на Байерн Мюнхен.
 
Халфът на Ювентус е сигурен за баварците и се очаква трансферът да бъде официално обявен в близките дни. "Бианконерите" ще получат 40 милиона евро за правата му, а чилийският национал ще подпише договор за четири години със заплата от 6,5 млн. евро на сезон.
 
"Ще бъде много полезен на Байерн, защото е от типа играчи, които се движат между защитата и атаката. На отбора му липса играч точно с тези характеристики. Видал е способен да даде голям тласък на всеки тим. Той е един от най-добрите халфове в света. Има толкова много качества – да задържа топката, да я отнема, силен удар, лидер е. Напомня ми на Щефан Ефенберг. Купуването му ще успокои болката на феновете от продажбата на Бастиан Швайнщайгер в Манчестър Юнайтед", заяви Матеус.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА