Last news in Fakti

9 Август, 2015 17:42 958 0

Уест Хем със страхотна победа над Арсенал

  • уест хям-
  • победа-
  • арсенал

Чуковете победиха с 2:0

Уест Хем със страхотна победа над Арсенал - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Уест Хем стартира шеметно сезона в Английската висша лига, след като спечели гостуването си  на Арсенал с 3:0.

Арсенал започна по-активно мача и на няколко пъти бе близо до гола след удари на Чембърлейн и Касорла. В 32-та минута Рамзи уцели гредата. Футболистите на Уест Хем обаче първи стигнаха до гола. В 43-та минтуа Пайе намери с центриране от пряк свободен удар Койате, който с глава отбеляза за 0:1.

Арсенал продължи да доминира и през втората част, като Жиру се отчете с няколко добри удара. В 57-та минута обаче Сарате отбеляза за 0:2 в полза на Уест Хем след удар от над 20 метра. До края на срещата гостите се защитаваха прекрасно и спечелиха първа победа за сезона.

В друг мач от лигата отборите на Нюаксъл и Саутхемптън направиха зрелищно равенство от 2:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА