Last news in Fakti

9 Септември, 2015 12:13 756 0

Легенди на Бока Хуниорс победиха Юве в благотворителен мач

  • бока хуниорс-
  • ювентус-
  • легенди-
  • благотворителен-
  • юнеско-
  • торино

Давид Трезеге вкара гол за Юве след подаване на Павел Недвед

Легенди на Бока Хуниорс победиха Юве в благотворителен мач - 1
Снимка: Juventus.com

Легенди на аржентинския Бока Хуниорс победиха звезди от близкото минало на Ювентус в благотворителен мач, изиграл се на „Ювентус стейдиъм“ в Торино.

Феновете видяха някои от своите любимци, а събраните средства от „Купата на ЮНЕСКО“ ще отидат в помощ на деца на войници, засегнати от конфликтите в Мали и Централноафриканската република.

Бока Хуниорс победи на дузпи с 4:2, а в редовното време двата тима си размениха по едно попадение. За Юве се разписа Давид Трезеге след подаване не носителя на „Златната топка“ Павел Недвед.

Ерик Фалт от ЮНЕСКО заяви, че футболът има много важна социална роля, а след това връчи трофея на организацията на капитана на Бока Мартин Палермо.

В двубоя взеха участие имена като Каморанези, Монтеро, Едгар Давидс, Торичели, Раванели, Ферара и Бириндели. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА