Last news in Fakti

2 Ноември, 2015 19:39 989 3

Локо (Пд) поряза и Лудогорец

  • лудогорец-
  • локо (пд)-
  • "а" група

Шампионите останаха 3-ти на 4 точки от върха в класирането

Локо (Пд) поряза и Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец определено вече не е страшилището, което беше през последните няколко изминали години. Това твърдение се доказа отново, когато днес шампионите бяха надиграни и впоследствие победени с категоричното 2:0 при гостуването си на Локомотив (пловдив).

В двубоя от 14-ия кръг на родната ни "А" група първият гол отбеляза бившият футболист на "орлите" Димо Бакалов в 64-ата минута с топовен снаряд.

В 87-ата минута друг футболист, състезавал се в тима от Разград - Емил Гъргоров, довърши противника с голов удар по земя.

Лудогорец за пореден пър не бе на нужното ниво и макар че създаде достатъчно опасности - най-чистите положения се откриха пред Кешеру, Лукоки и Препелица, те бяха пропиляни.

Малко преди решителния втори гол на пловдивчани, в 85-ата минута Козмин Моци направи опит да изравни и стреля с глава, но Ел Харуби демонстрира майсторство и спаси.

Това е втора загуба на българския шампион в рамките на една седмица, след поражението за купата на България от Локомотив Горна (Оряховица). След днешния кръг "орлите" вече изостават на четири точки от лидера в класирането Левски. Локомотив Пловдив пък вече може да се похвали с втори голям скалп, след като вече би Левски с 1:0 преди няколко кръга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    така е в българия
    и милиони да инвестираш
    не върви нищо
    догодина да купи румънски отбор да тръгнат работите
    да злите езици ще се радват по наш обичаи
    ние няма да играем в европа ама и те няма да играят

    Коментиран от #3

  • 2 ZZZZZ

    0 0 Отговор
    Редно е да се разбере, че с крадени пари в крайна сметка нищо добро не се получава: справка Лудогорец , Челси .......
  • 3 Бачо Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    А къде пише ,че селският отбор трябва да играе в Европа?