Last news in Fakti

19 Ноември, 2015 14:59 992 0

От Ferrari: Можем да се борим с Mercedes

  • ferrari-
  • mercedes-
  • формула 1-
  • конкуренция-
  • лауда-
  • двигател-
  • аривабене

Те правилно се страхуват от нас, заяви изпълнителният директор на Ferrari

От Ferrari: Можем да се борим с Mercedes - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Ferrari Маурицио Аривабене е съгласен с легендата на Формула 1 Ники Лауда, че Скудерията вече може да отправи сериозно предизвикателство към Mercedes, посредством двигателя, с който разполага. Лауда заяви наскоро, че през следващия сезон очаква невероятна битка между тазгодишните шампиони и "черните кончета".

През този сезон италианците демонстрираха солиден прогрес, като наваксаха изоставането си от 20 конски сили в мощността и не случайно спечелиха 3 състезания чрез Себастиан Фетел. 

„Ако Ники е казал нещо такова, в което се съмнявам, определено изглежда, че сме свършили страхотна работа чрез тези, които развиват мотора, така че конкурентите ни има защо да са притеснени. Бих искал да използвам случая да благодаря на тези хора, тъй като двигателят е сърцето на колата” заяви Аривабене. 

„Зная, че има други елементи по колата, които трябва да развием. През този сезон не бе възможно да направим това, но очакваме да се случи през следващия. Ние не искаме да бъдем близо до Mercedes, а догодина да бъдем пред тях” добави босът на Скудерията.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА