Last news in Fakti

20 Декември, 2015 01:30 693 0

Жиняк може да се озове в Италия

  • жиняк-
  • интер-
  • италия

Италианският Интер ще се опита да подсили атаката си с френския национал Андре-Пиер Жиняк. "Нерадзурите" вече са влезли в контакт с настоящия клуб на нападателя - мексиканския Тигрес, за да разберат при какви условия могат да го привлекат.

Жиняк изненадващо прие офертата на Тигрес през лятото, след като отказа да поднови договора си с Олимпик Марсилия. Навършващият 30 години следващия месец стрелец заби 15 гола за новия си отбор и му помогна да се класира за финала в Копа Либертадорес, където загуби от Ривър Плейт.

Смята се, че освобождаващата клауза в договора на Жиняк е 3,5 млн. евро. Самият той може да е изкушен от възможността да се върне в Европа, за да е по-близо до погледа на селекционера на Франция Дидие Дешан в месеците преди


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА