Last news in Fakti

1 Януари, 2016 10:19 12 195 11

Емеляненко с триумфално завръщане в MMA

  • фьодор емеляненко-
  • завръщане-
  • триумфално

Той победи  Джайеп Синх

Легендарният руски боец Фьодор Емеляненко направи голямото си завръщане в ММА с победа.

39-годишният руснак победи индиецът  Джайеп Синх с технически нокаут още в първия рунд. Синх имаше предимство в началото на срещата, заради високия си ръст. Емеляненко обаче удържа на ударите му и го свали на тепиха. Там със серия от удари той се наложи над противника си.

Емеляненко е известен и като един от големите любимци на руския президент Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 2 Отговор
    Последният Император!!!
    Честито завръщане!!
    Честита Нова Година!!!
  • 2 Mincho Praznikov

    1 0 Отговор
    Bagata da se stqga :(
  • 3 Уникален е

    4 2 Отговор
    Емилианенко е живата легенда....Той в Русия е кумир на милиони--както Джеф Монсън в САЩ.Да е жив и здрав Фьодор и да ни радва с още много зрелищни и успешни двубои
  • 4 Десислава Димитрова

    2 4 Отговор
    най-добрият,но трябваше да не се връща.няма да е както беше,последните му мачове преди отказването ясно демонстрираха ,че вече не е това което беше.дано сега поне му подбират противниците,но като му знаем характера няма да издържи,а сега фабрицио вердум е шампион на ufc:)!
  • 5 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    РУСИЯ Е ВЕЛИК НАРОД !!!
  • 6 roki

    3 1 Отговор
    Багата ще го бие пак,през 2008 го победи и то с туш на полуфинала по бойно самбо в русия,като в залата основни зрители бяха руски войници на които им се наложи да слушат българският химн.бяха толкова ошашавени че объркаха химновете но после се поправиха

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Еркеч

    2 1 Отговор
    Багата ще му види пак сметката.
  • 8 раптор

    2 2 Отговор
    Това е боеца! Единствения, който прави този брутален спорт - красив! Просто славянски рицар! Номер 1!
  • 9 боевик

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "roki":

    Да Багата го победи......... от десет срещи го победи веднъж, останалите девет срещи загуби, на БОЙНО САМБО.
  • 10 roki

    4 0 Отговор
    Българският национален отбор по самбо се завърна от Световното първенство в Казабланка (Мароко) с шест медала, два от които златни. С тези успехи България се нареди на второ място в отборното класиране в бойното самбо след Русия.

    С призови отличия се прибраха Марко Косев (златен медал, бойно самбо, 57 кг.), Васелин Иванов (златен медал, бойно самбо, 62 кг.), Мариян Димитров (сребърен медал, бойно самбо, 90 кг.), Мария Оряшкова (сребърен медал, спортно самбо, 80 кг.), Мартин Маринков (бронзов медал, бойно самбо, +100 кг.) и Атанас Джамбазов (бронзов медал, бойно самбо, 100 кг.)

    На летището вчера шампионите бяха посрещнати от екзалтирана тълпа и български оркестър. Фенове и роднини поздравиха любимците си и се снимаха с тях.

    Сред завърналите се в България бе и петкратния световен шампион Марко Косев. Със спечелването на златния медал на първенството в Мароко, той подобри постижението на легендарния руски самбист Фьодор Емеляненко, който има само четири титли от Мондиали.

    Утре (19 ноември) Марко Косев ще участва в специална пресконференция. Срещата с българския самбист е от 11:00 ч. в зала Брюксел на хотел Метрополитен, София. Марко Косев ще огласи дълго чакана информация
  • 11 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "roki":

    Багата е мн по-млад!