Last news in Fakti

4 Януари, 2016 14:58 17 908 11

В Гърция: Комедията с Бербатов трябва да спре

  • бербатов-
  • паок-
  • тудор-
  • стил

Гръцки спортен сайт заяви, че в ПАОК не знаят как да използват българския нападател

В Гърция: Комедията с Бербатов трябва да спре - 1
Снимка: БТА/АР

В ПАОК не знаят как да извлекат максимума от Димитър Бербатов и това е причината кариерата на българския нападател в клуба да не се развива според очакваното. 34-годишният футболист подсили тима през лятото, но като цяло не успя да помогне с нещо съществено. Според журналиста Ставрос Колката от сайта Sports DNA проблемът е в треньора Игор Тудор. 

Ето част от анализа на изданието: "За мача срещу Шкода (Ксанти) (б.р. - който беше отложен) вчера Бербатов не беше записан сред титулярите. Може би Тудор щеше да се оправдае с факта, че е предпочел Стефанос Атанасиадис, който тича повече. Може би ще кажете, че Бербатов се разхожда на терена. В отбора обаче има още деветима, които могат да бягат. Няма нужда и българинът да тича. Другият проблем, който виждам в играта е, че Димитър трябва да прави по 30 крачки назад, за да получи топката, вместо останалите футболисти да организират атаките, а той да стои само пред и в наказателното поле. Повдига ми се от това, че ПАОК не може да използва правилно доказани играчи. Преди Бербо в клуба бяха Бибрас Натхо и Кристиан Нобоа, като последният беше окачествен като "турист". ПАОК да не е летен курорт? Тази комедия с Бербатов трябва да спре. Или трябва да се привлече класен играч зад него, с който да си комбинира, или трябва да се промени цялата схема на отбора. Всички сериозни отбори в света играят с четирима в защита, но при ПАОК не е така, което пък ограничава ролята на крилата".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЦ

    1 4 Отговор
    не е виновен тренера , коня си е куц.

    Коментиран от #6

  • 2 свет

    0 1 Отговор
    Правдив коментар с верни изводи за нескопосника Тудор и грешната тактика. Само не мога да се съглася, че Бербатов "ходел" по терена! Да знаете, че линковете отдолу с голове на Бербо са абсолютно неверни фалшификации, щото той "не тича":
    http://vbox7.com/play:d19c8bca6f
    http://vbox7.com/play:aaec469cde
    http://vbox7.com/play:279c96fc56
    http://vbox7.com/play:749783d74f
    http://vbox7.com/play:03cc01ba08?pos=src
    http://vbox7.com/play:03cc01ba08?pos=src
    http://vbox7.com/play:910650abe7
  • 3 1912

    4 1 Отговор
    МИТКО Е КЛАСА, ДОКАЗАНА КЛАСА !!! НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ !!! В ЦСКА НЕ ГО ПОМНЯ,НО В БАЙЕР СИ БЕШЕ КЛАСА И ТО ГОЛЯМА !!! ГОЛМАЙСТОР НА АНГЛИЯ, НАЙ-БЪРЗИЯ И ДИРЕКТЕН ФУТБОЛ В СВЕТА !!! В ФУЛАМ И МОНАКО ОТЛИЧНИК, БЕЗ НЕГО ГИ ГЛЕДАМЕ НА КАКВО ДЕРЕДЖЕ СА И ДВАТА ОТБОРА !!! НЕКА НЯКОЙ ЛЕВАК ДА КАЖЕ НЕЩО ??? НЕ ЧУВАМ... И НЕ ВИЖДАМ... МИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ??? С МИТКО И БЕЗ НЕГО ???....
  • 4 Бръм

    1 2 Отговор
    Ми явно не става за нищо!
  • 5 1944

    1 3 Отговор
    митко си е идеален за резерва,та той има 6 мача като титуляр в кариерата си
  • 6 skorpiona

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "НЦ":

    нее куц коня-ти си сляп.
  • 7 Кръстника

    1 4 Отговор
    Мързелив талант.
  • 8 мандръсване

    0 0 Отговор
    казаха му че вече безплатното бело невърви
  • 9 jessy

    0 0 Отговор
    еми човека все повече се доближава до корените си,следваща спирка -Пирин Благоевград
  • 10 Крум Страшни

    0 0 Отговор
    Не знам какъв футболист е но е национален предател-отказва от 10 год. в националния отбор. Гледа си преди всичко личните интереси. Името му трябва да бъде заличено от футболната ни история. За поука на всички бъдещи предатели. Изобщо не ме грее, че вкарвал голове за Ман.Юнайтед, като не щя да вкарва за националния отбор. Анатема за такива.

    Коментиран от #11

  • 11 jessy

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Крум Страшни":

    извинявай,но за слабите успехи на Националния отбор не го вини,и за това ,че си е гледал интереса ,сигурно никой друг в БГ не си гледа интереса,просто няма качесвени кадри.Не знам в някоя друга държава да реват за някой така както в БГ за Бербатов ,оказва се че националния е чакал само на него.И от тук идва и противоречието,ем бил некадърник и набеден футболист ем си и ревем за него ,че ако си бил той сме чели да дигнем купата на европейското и на световното.