Last news in Fakti

18 Януари, 2016 18:42 1 245 0

Станка Златева обяви край на кариерата си

  • станка златева-
  • кариера-
  • борба-
  • травма

Никой не може да победи времето и аз не съм изключение, заяви Златева

Станка Златева обяви край на кариерата си - 1
Снимка: БТА

Станка Златева обяви, че слага край на състезателната си кариера. Причина за решението на петкратната световна шампионка по борба е травма, която я измъчва от няколко години.

Все пак Станка Златева заяви, че ще остане близо до любимия си спорт. Тя ще бъде треньор в националния отбор за кадетки.

„Започвам ново предизвикателство. Дано имам късмет, да продължа да съм успешна, да побеждавам, но вече чрез моите състезателки”, заяви Станка Златева пред сайта на Българската федерация по борба.

„Контузията, която ме мъчи от години, този път не ми позволи да продължа“, заяви двукратната олимпийска вицешампионка.

„Лечението бе дълго и това не ми даде шанс да се подготвя за олимпийската квалификация през април. И щом няма да мога да се състезавам на игрите в Рио, е логично да спра сега. Никой не може да победи времето и аз не съм изключение. Приемам го за нормално. Все някога трябваше да се случи”, сподели Станка Златева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА