Last news in Fakti

21 Януари, 2016 15:19 1 998 0

От кого се страхуват играчите на Барселона?

  • барселона-
  • арда туран-
  • страх-
  • бутонки

Никой да не се шегува с новия!

От кого се страхуват играчите на Барселона? - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Новите попълнения в даден отбор често стават обект на шеги и закачки. Не така стоят нещата в Барселона.

28-годишният турски национал Арда Туран се пошегува, че никой в каталунския клуб не смее да му каже дума, съобщи Bleacher Report.

През миналата година крилото замери страничен съдия с бутонката си по време на двубой между Атлетико (Мадрид) и Барселона.

Туран, който премина на „Камп Ноу“ по време на зимния трансферен прозорец, заяви: „В съблекалнята никой не си прави шеги с мен, защото се страхуват, че ще ги замеря с бутонка“.

Вчера Арда Туран започна като титуляр за новия си тим в двубоя срещу Атлетик (Билбао), спечелен от Барселона с 2:1. Той остана на терена 66 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА