Last news in Fakti

15 Февруари, 2016 10:28 647 0

И Фиорентина се справи с Интер

  • фиорентина-
  • интер-
  • червен картон-
  • серия а

Нерадзурите продължават с неубедителните си изяви

И Фиорентина се справи с Интер - 1
Снимка: БТА/АР

Фиорентина победи с 2:1 Интер във Флоренция и записа страхотна победа в Серия "А". След този успех "виолетовите" заеха третото място в класирането с 49 точки и вече изостават на осем от върха и Ювентус.

Интер пък продължава да затъва и е пети с 45 точки. "Нерадзурите" дръпнаха в резултата чрез Марсело Брозович (26), но домакините стигнаха до пълен обрат след попадения на Борха Валеро (60) и Кхума (91).

Трябва да се отбележи, че гостите останаха в намален състав в 83-ата минута, когато Алекс Телес бе изгонен. В продължението на мача и Мауро Сарате от състава на гостите бе пратен преждевременно под душовете. След края на срещата и Жофри Кондогбия видя червения цвят на картона за разправия със съдията.

Така Интер вече има само една победа в последните си седем шампионатни срещи и въобще не се вижда как Роберто Манчини ще издърпа "синьо-черните" нагоре. Фиорентина от своя страна продължава да прави много добър сезон и спокойно може да се пребори за заветното място в Шампионската лига в края на сезона.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА