Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 10:19 16 335 5

Футболист застреля съдия заради червен картон

  • червен картон-
  • стрелба-
  • съдия-
  • футболист

Инцидентът се случи на футболен терен в Аржентина

Футболист застреля съдия заради червен картон - 1

Футболист застреля съдия по време на мач заради показан червен картон, предаде goal.com. Трагичният инцидент се разигра по време на мач в една от регионалните лиги на Аржентина.

48-годишният рефер Сезар Флорес показа червен картон на 25-годишен играч заради удар без топка на противников състезател. Футболистът се прибра в съблекалнята, след което се върна на терена и изстреля три куршума по съдията - в главата, в шията и в рамото. Флорес умира на място. При стрелбата пострада и футболист 25-годишния Валтер Сарате, който е настанен в болница без опасност за живота.

Стрелецът, известен с прякора Плешивия, използвал паниката и избягал от мястото, а полицията все още го издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Влади

    0 0 Отговор
    В час по Биология се учи, че произлизаме от маймуните. Излиза, че хората сме просто животни. В този ред на мисли, да се възмущавам или не - няма значение, защото така или иначе сме една случайност, безцелно произлязла от праисторическия бълвоч...
    ...обаче нещо все ме кара да мисля, че такива неща не са морални и някак си животът не е една случайност, а е ценен.

    Коментиран от #3

  • 2 Фанети Мазакура

    0 0 Отговор
    Преди около година, но в Бразилия, при подобна случка съдия намушка и уби футболист, след което съдията беше разчленен от публиката, а главата му набита на кол. Интересен регион :)
  • 3 аааа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Влади":

    не обиждай маймуните!
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЛУУУД

    Е КЪДЕ ЩЕ ИЗБЯГА

    Коментиран от #5

  • 5 жоро1

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    Дубай.....