Last news in Fakti

13 Март, 2016 21:38 928 0

ЦСКА писа 11-ка на Ботев (Ихтиман)

  • цска-
  • ботев-
  • 11:0

17-годишен заби хеттрик на противника и предизвика еуфория по трибуните на стадион "Българска армия"

Отборът на ЦСКА разби на пух и прах гостуващия Ботев (Ихтиман) в мач от 21-ия кръг на първенството, провел се под дъжда на стадион "Българска армия".

"Червените" бих 11:0 и така постигнаха най-голямата си победа във "В" групадо момента.

С хеттрик блесна едва 17-годишният Павел Головодов, по два гола добавиха Преслав Йорданов, Костадин Хазуров и Борис Галчев, а по веднъж се разписаха Момчил Цветанов, записал на сметката си и четири асистенции, и Николай Дичев.

Така на армейците не достигна само едно попадение, за да изравнят свой шампионатен рекорд от далечната 1951 г., когато те побеждават с 12:0 Торпедо (Русе) в двубой от "А" група.

Това бе 28-ми пореден успех за столичани и 20-ти в първенството на трета дивизия, като с него възпитаниците на Христо Янев увеличиха още общата си голова разлика във всички турнири – 119:4 и 90:2 във В група.

ЦСКА има 60 точки и отново повежда с 8 преднина пред втория Витоша (Бистрица) в класирането на В група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА