Last news in Fakti

17 Март, 2016 12:34 912 1

Здравков: Кого да взема от ЦСКА в националния?

  • здравков-
  • национален отбор-
  • янев-
  • повиквателна

"Никой не е по-добър от настоящите ми футболисти", твърди Сухия

Здравков: Кого да взема от ЦСКА в националния? - 1
Снимка: БТА

Треньорът на младежкия национален отбор Антони Здравков отвърна на критиката на колегата си от ЦСКА Христо Янев, че сред "червените" има играчи за националния отбор, които обаче не получават нужното внимание. 

"Не виждам кой от ЦСКА е по-добър от тези, които съм извикал. Откакто съм в отбора два пъти взех в отбора защитника Божидар Чорбаджийски. Продължавам да го следя, но той трябва да подобрява играта си. Говорил съм с треньора му за това. Петър Витанов пък влиза като резерва и не може да се справи с конкуренцията. Другият, който е във възраст за младежкия отбор, е вратарят Анатоли Господинов, който трябва да се бори с играещите редовно в "А" група Георги Китанов и Краси Костов. Головодов пък е по-малък и с някои други момчета може би са в плановете на колегите от другите национални отбори. У нас "Б" група е доста слаба, а какво остава да говорим за "В" група", коментира Сухия пред "Меридиан мач". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    0 0 Отговор
    "У нас "Б" група е доста слаба, а какво остава да говорим за "В" група", коментира Сухия пред "Меридиан мач". "
    Абсолютно говеждо изказване