Last news in Fakti

7 Април, 2016 20:24 646 0

Челси иска бранител от Рома

  • челси-
  • рома-
  • костас манолас

Преговорите по трансфера на Костас Манолас вече са в ход

Челси и Рома вече са седнали на масата за преговори относно евентуалния трансфер на централния бранител Костас Манолас впосока Англия, информира "Скай Спортс".

Гръцкият национал е сред основниоте цели на Анотнио Конте, който ще започне работа на "Стамфорд Бридж" след края на Евро 2016.

Планът е 24-годишния Манолас да замести ветеранa Джон Тери, който ще напусне Челси след края на сезона, тъй като няма да му бъде предложен нов договор.

Вчера на Острова се появиха информации, че самият Антонио Конте се е срещнал с агента на Манолас в Лондон, за да отсъдят подробности.

Предполага се, че Рома ще иска поне 30 милиона паунда за гърка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА