Last news in Fakti

6 Май, 2016 11:09 853 0

Надал продължава похода си в Мадрид

  • надал-
  • куери-
  • жоао соуса-
  • мадрид-
  • клей

САм Куери не успя да затрудни испанеца, следва Жоао Соуса

Испанският ас Рафаел Надал се разправи със сСам Куери след 6:4, 6:2 в сблъсъка между двамата от 1/8-финала на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид.

Рафа имаше някои трудности в първия сет, но за пореден път демонстрира върховната си класа на клей и прекърши американския си противник.

Надал допусна пробив още при първото си подаване и изоставаше в резултата до 2:4. в полза на Куери. Испанецът обаче не даде нито гейм повече на своя противник и записа 4 поредни гейма на своята сметка за 6:4.

Във втория сет Матадорът вече бе пълен господар на корта и не даде особени шансове на Куери, като записа 3 пробива и се наложи с категоричното 6:2.

В следващия кръг на пътя на Надал се изпречва 35-я в света Жоао Соуса от Португалия. Досега двамата са се срещали само веднъж-през 2014 г. в Рио, и срещата е спечелена категорично от испанеца - с6:1. 6:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА