Last news in Fakti

30 Май, 2016 12:27 1 464 0

Константин Хазуров изненадващо напусна ЦСКА

  • хазуров-
  • цска-
  • дубъл-
  • напускане-
  • фейсбук

Нападателят разкри това в социалните мрежи

Голаджията на ЦСКА Костадин Хазуров доста изненадващо се сбогува с феновете на клуба. След силния край на сезона за ЦСКА с дубъл от трофеи за Купата на България и в Югозападната „В” група, Хазуров вдигна титлата в третия ешелон и обяви раздялата си с клуба във Фейсбук.

Ето какво написа Коце Хазуров:

„Скъпи армейци, днес за съжаление изиграх последният си мач с червената фанелка,искам да благодаря на всички фенове за подкрепата която ни дадохте в тази трудна година,тръгвам си с високо вдигната глава за добре свършена работа, две купи и 36 гола за сезона във всички турнири.Само ЦСКА, успех!!!"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА