Last news in Fakti

5 Юни, 2016 10:03 1 498 1

Таймс за пети път ще сложи на корицата си фотография на Мохамед Али

  • мохамед али-
  • корица-
  • таймс

Боксьорът почина на 74 години

В понеделник Таймс ще излезе на корицата си с фотография на Мохамед Али. Тя е от 1963 г. и е на Филип Халсман, един от големите фотографи на 20 век. Тя ще бъде надписана така: „Великият Мохамед Али. 1942-2016“.

На корицата на Таймс се публикуват снимки само на знаменитости. Мохамед Али е попадал на корицата на Таймс четири пъти през живота си. Първият път е през 1963 г., когато все още е известен като Касиус Клей. През 1978 г., когато освен фотографията на корицата, в изданието има голяма статия, в която се твърди, че спортистът няма да изгуби популярността си през целия си живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    Няма втори като него