Last news in Fakti

7 Юни, 2016 16:52 9 749 9

Полски гигант на пътя на Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • титлата-
  • мариуш вах

Мариуш Вах е претендент номер едно за титлата на българина

Полякът Мариуш Вах беше обявен за официален претендент за европейската титла по бокс в тежка категория, която в момента се държи от българина Кубрат Пулев, съобщи Boxing Scene.

Пулев си върна титлата след победа над Дерек Чисора в мач на 7-ми май. На практика Пулев е задължен да защитава титлата си срещу 210-сантиметровия поляк.. В противен случай той ще трябва да оваканти пояса.

Това обаче е възможен сценарий, тъй като в момент той има шанс за евентуален мач за световната титла на във версия IBF, която е собственост на Антъни Джошуа.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УИНМ

    1 1 Отговор
    Толкова тлъст и дебел боксьор, с мърдащ се корем и палазки като Пулев никъде и никога не съм виждал. Дори за възрастта си е учудващо отпуснат. Ръцете са оформени, но надолу лелка.

    Коментиран от #5, #7, #9

  • 2 възможен сценарий

    1 0 Отговор
    ХАхаха МАриуш Вах!

    http://sport.segodnya.ua/boxing/kak-vrach-ne-dal-povetkinu-dobit-vaha-664554.html

    Тоя въобще как стигна до 12 рунда без да го изгонят за "прегръдки" - държеше през цялото време Поветкин, че оня много го гърчеше. А Горкия Поветкин не знаеше как да му играе, защото постоянно му висяха отгоре. Вижда се последния рунд как скача, като заек - просто нямаше как да се умори. 210 сантиметра ТОРБА, а не боксьор - това е Вах! Кобрата ще го сгази, но с малко зор понеже оня много обича да прегръща и да виси по рамената.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Поредният добре подбран опонент,който ще легне на нашия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Georgi Zarkov

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "УИНМ":

    Ти за ген не си ли чувал. Явно освен Кубрат Пулев не си виждал друг боксьор, щом не знаеш други с отпуснати кореми :D Важното в спорта е какво имаш под корема а не как изглеждаш. Фюри и той е като бременна хлебарка обаче си спечели световната титла от здравия и оформен "Клинтчко". И веднага ще ви опонирам за анаболните критики които ще отправят всички по негов адрес, просто погледнете му снимките като малък, (15-20 годишен) когато е нямал достъп до стероиди и подобни забранени вещества, с това искам да кажа, че визуалната физика без приемането на каквито е да е анаболи зависи повече от 50% от генетичното наследяване

    Коментиран от #8

  • 6 До коментар 1

    1 0 Отговор
    Мача срещу Чисора гледа ли го? Толкова удари пое в тялото, че не е истина. Това дали има релеф или няма, може да има значение на състезание по културизъм, но не и в профи бокса!
  • 7 Аз съм

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "УИНМ":

    Колко хора с релеф съм пердашил....
    А и бой съм ял много, но НЕ и от хора с релеф!
    Случвало се е човек с 40 килограма над мен да седне на г.за си за секунда, нищо, че по цял ден седи във фитнеса, а аз си бъркам в носа и пия бира (примерно)...
  • 8 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Georgi Zarkov":

    ТОЙ ДА ГИ НАБАРА ДИОНТЕЙ УАЙДЪР ПЪК ДА ВИДИШ ТЕЗИ
    КОРЕМИ КВО СТАВАТ
  • 9

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "УИНМ":

    Пълни глупости, това няма никакво значение, важното е да си подвижен и техничен. Много от боксьорите тежка категория не са много релефни, и това е по-естественото състояние за човешкото тяло, нацепените зобят някви не толкова полезни добавки.