Last news in Fakti

7 Юли, 2016 13:28 1 086 0

Слон предрече победа за Германия срещу Франция

  • слон-
  • оракул-
  • прогноза-
  • германия-
  • франция-
  • евро 2016

Оракулът, тежащ 1,5 тона, заби футболната топка във вратата на "петлите"

Слон предрече победа за Германия срещу Франция - 1
Снимка: БТА/АР

Оракул предпочете Бундестима след като предрече победа на Германия на полуфинала довечера срещу Франция. Слоницата Нели от парка "Серенгети" в Ходенхаген прогнозира успех за възпитаниците на Йоахим Льов.

Оракулът, тежащ 1,5 тона, заби футболната топка във вратата на "петлите", с което вдъхна още по-голяма увереност на феновете в страната. Слоницата не бе единственото животно в Германия, което е на вълна Евро 2016.

Мечката Миша от зоопарка в Хамбург също стана хит, след като бе щракната да демонстрира футболни умения, играейки си с топка.

Марсилия очаква полуфинала с Германия с препълнени хотели, с блокиране на половината от центъра на града и с мечтата Франция да бие с гол на Пиер-Андре Жиняк.

Нападателят до миналата година играеше в местния отбор, преди да отиде в първенството на Мексико. Средиземноморският град, който от 1958 г. е побратимен с Хамбург, обяви, че повече не може да приема фенове, тъй като капацитетът на хотелската база, който е 8500 стаи, е напълнен до максимум.

"Достигнахме предела на нашите възможности, обясни Ален Пулен, президент на Съюза на професиите, свързани с туризма. - Срещат се отбори, които имат много привърженици, а и германците традиционно прекарват ваканциите си на юг.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА