Last news in Fakti

13 Октомври, 2011 10:21 844 0

Чичарито подписа с Юнайтед за пет години

  • манчестър юнайтед-
  • ернандес-
  • фъргюсън-
  • дани уелбек-
  • том клевърли
Чичарито подписа с Юнайтед за пет години - 1
©ЕРА/БГНЕС

Мексиканският нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на "Олд Трафорд" до 2016 година, съобщи агентът на играча Едуардо Ернандес. Ръководството на "червените дяволи" водеше преговори от известно време с голмайстора, който се разписа 20 пъти през миналия сезон, и в крайна сметка двете страни са стигнали до съгласие.

"Подновихме договора на Хавиер и сега той е обвързан с Юнайтед за следващите пет години. С първоначалния контракт клубът искаше да види дали Хавиер ще пасне в тима и дали може да постигне това, което се очаква от него. Сега от Юнайтед бяха щастливи да го възнаградят след много доброто му представяне през миналия сезон", заяви агентът.

"Договорът е за пет години, но не искам да говоря за цифри. Заплатата е фиксирана и ще има бонуси в зависимост от представянето на отбора в различните турнири. Хавиер не получаваше малко пари според първия договор, но заплатата му не можеше да се сравни с тези на Уейн Рууни и Нани. Новият договор обаче е факт и всички са доволни", допълни Едуардо Ернандес.

Той отхвърли слуховете, че мексиканският национал може да премине в Реал Мадрид. "Никога не е имало вариант Хавиер да напусне "Олд Трафорд". Преговорите за нов договор започнаха преди известно време, те направиха много добра оферта и аз мога само да похваля Юнайтед за начина, по който те оцениха доброто представяне на Хавиер", завърши агентът на футболиста. Само преди няколко дни нов договор с "червените дяволи" подписа и младият полузащитник Том Клевърли, съобщава БГНЕС. Скоро се очаква това да стори и Дани Уелбек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА