Last news in Fakti

9 Август, 2016 07:57 848 0

Манчестър Сити с интерес към Тер Щеген

  • тер щеген-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • трансфер

Вратарят на Барселона ще струва 80 милиона евро на "Гражданите"

Манчестър Сити с интерес към Тер Щеген - 1
Снимка: БТА/АР

Пеп Гуардиола не иска да остава без нов вратар в Ман Сити преди края на трансферния прозорец и обърна сериозно поглед към Марк-Андре тер Щеген от Барселона. Немецът е готов да си тръгне, след като постави ултиматум пред ръководството на каталунците, че иска да играе, и именно Сити може да се окаже спасението му.

Барса обаче е поредният клуб, който ще опита да се възползва от богатството на "Гражданите" и каталунците са поискали 80 млн. евро за вратаря, съобщава "Дейли Стар". Толкова всъщност е неустойката по договора на немеца, но пък от Сити вече обмислят дали да не ги дадат и да направят Тер Щеген най-скъпия вратар в историята.

В същото време пропадна възможността за привличането на "Етихад" на Леонардо Бонучи. Защитникът е започнал преговори за нов договор с Ювентус, като от италианския клуб са готови да му дадат заплата от 8 млн. евро, колкото му предлагаха от Сити. Това е повече дори от възнаграждението на Гонсало Игуаин и би го направило най-скъпоплатения футболист в Италия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА