Last news in Fakti

18 Август, 2016 09:58 1 236 0

Болт безпроблемно на финал на 200м

  • болт-
  • финал-
  • бягане-
  • олимпийски игри-
  • гатлин

Джъстин Гатлин извън най-добрите в дисциплината

Болт безпроблемно на финал на 200м - 1
Снимка: БТА/АР

Най-бързият мъж на планетата Юсейн Болт достигна лесно до финала на 200 метра бягане от Олимпиадата в Рио де Жанейро. Ямаецът бе във втората полуфинална серия и я спечели с лекота.

Болт тръгна силно, но след половината дистанция свали темпото и започна да пести силите си. За пореден път той започна да оглежда около себе си, а в последните метри намери време и да се посмее заедно с Андре де Граасе. Изглеждаше дори, че конкурентът му може да спечели серията, но не получи чак толкова аванта от Болт.

За финала на 200 метра се класираха още Лашон Мерит, Кристоф Льометър, Адам Джемили, Алонсо Едурад, Рамил Гюлиев и Чуранди Мартина.

Изненадващо до финала не успя да достигне Джъстин Гатлин, който даде девето време от трите серии и се прости с надеждите си за медал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА