582 1

Мицански отказал на два клуба заради Левски

Нападателят иска да е пред погледа на Ивайло Петев

Мицански отказал на два клуба заради Левски
Снимка: levski.bg
Иво Стойнев

Новото попълнение на Левски Илиян Мицански е отказал оферти от два полски клуба, за да подсили ''сините'', твърди "Гол". Един от отборите, които е искал да обвърже нападателя с контракт, е закъсалият гранд Висла (Краков), който в момента е на последното 16-о място в полската Екстракласа и е разтърсван от много сериозна финансова криза. Другият тим с интерес към българина пък е бил Шльонск (Вроцлав), който имаше също много силни години, както ''армейците'' от Краков, но в момента тъне в посредственост.

Самият Мицански обаче е предпочел да остане в България през следващите месеци, за да може да си върне формата и евентуално да се надява на доста по-добро предложение от чужбина. Освен това той иска да бъде близо и до родния си Сандански, където се е захванал с бизнес начинание.

В крайна сметка Мицански реши да отхвърли двете оферти и да подсили ''сините'', като по този начин ще има възможност да бъде по-близо до родния си град и същевременно изкъсо наблюдаван от Ивайло Петев.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Събличащ
    Отговор
    1 12:23  20.09.16
    И какво като ще бъде "изкъсо наблюдаван от Ивайло Петев" ?? Нима има някой останал, който все още да си мисли, че въобще нещо в нац. отбор зависи от това некадърно и послушно Петев... Петев затова ще е дълго време треньор, щото е наведен и послушен !

Напиши коментар:


Публикувай