Last news in Fakti

29 Септември, 2016 20:34 731 0

Халеп срещу Квитова на 1/2-финал в Ухан

  • халеп-
  • квитова-
  • ухан

И двете записаха двусетови победи в четвъртфиналните си двубои

Петра Квитова се класира за полуфиналите на турнира по тенис на твърди кортове в китайския град Ухан с награден фонд 2,589 милиона долара.

Чехкинята надигра номер 11 в схемата Джоана Конта (Великобритания) с 6:3, 6:4 за 90 минути. Тя бе изправена пред един-единствен брейкбол в първия сет и той бе отразен с подсечен сервис и завършващ форхенд в опразнения корт.

Във втория сет Квитова проби в петия гейм с помощта на минаващ удар от форхенд и това окончателно пречупи съпротивата на противничката й.

На полуфиналите Квитова ще играе срещу четвъртата в схемата Симона Халеп от Румъния, която от своя страна отстрани номер 8 Медисън Кийс (САЩ) с 6:4, 6:2 за 70 минути.

Американката успя да спечели едва 7 от 17 точки на първи начален удар в откриващия сет! Логично дойде и пробивът за Халеп за 5-4, след който румънката фиксира 6-4 на таблото с рутинен сервис гейм.

Във втория сет Халеп абързо поведе с 5:1 и впоследствие затвори частта и мача с още един хубав сервис гейм за 6:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА