1 109 0

Венци Стефанов: Лечков само взима

"Грешка е, че Боби Михайлов го е оторизирал да отговаря за националните отбори", смята босът на Славия

Венци Стефанов: Лечков само взима
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов направи остър коментар на думите на вицепрезидента на централата Йордан Лечков при представянето на Петър Хубчев. Отговорникът за националните тогава каза, че не е съгласен с мнението и критиките на Стефанов за представителната селекция.

"Като започне Лечков да дава пари за футбола, тогава да коментира. А той сега само взима като отговорник за националните отбори. За сметка на това представянето на селекцията е под водата. Така че неговото мнение не е меродавно, равно е на нула. Когато има успехи - тогава да приказва. Заради него националният отбор стигна до пълен крах", коментира пред "Тема Спорт" Венци Стефанов.

"Аз съм го казал - настоявам да има подмладяване. Ама истинско такова, защото си чешат езиците на тази тема от десет години насам. И накрая нищо. А за Лечков какво да кажа. Видяхме къде отиде Сливен - няма мъжки отбор в момента. Грешка е, че Боби Михайлов го е оторизирал да отговаря за националните отбори. Аз на негово място нямаше да се явя на представянето на Хубчев. Ако такива се обаждат, българският футбол ще отиде, където е Сливен", добави Стефанов.

Той говори и за сериозните проблеми в защитата на Славия. "Ще играят 17-годишните братя Христови, какъв е проблемът? Който го е страх от вълци, да не ходи в гората. Ние сме си поели по пътя и не се притесняваме от нищо", отсече Стефанов.


Напиши коментар:


Публикувай