1 248 0

Ивелин Попов: Аз съм виновен

"Славчев ми я даде много добре, просто извъртях повече глезена", обясни Попето за пропуска си

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ивелин Попов пое вината за тежката загуба с 0:3 от Швеция в световната квалификация снощи в Стокхолм. Причина за това стана пропускът на нападателя, който при резултат 1:0 в полза на домакините имаше отлична възможност да изравни.

"Длъжник съм на отбора. Ако бях вкарал за 1:1, изравнявахме. Мачът ставаше друг. Аз съм длъжникът. На полувремето им казах "момчета, длъжник съм, ще се опитам да се реванширам". През второто имах още една възможност и отново не успях да реализирам", каза Попов.

"Славчев напредна през центъра. Направихме образцова атака, много добре ми я даде, просто извъртях повече глезена. Аз съм виновен", обясни Попето за пропуска си преди почивката.

"Със сигурност има негативни настроения и в нас самите. Не мислете, че на нас ни е приятно от тези резултати. Трябва себераздаване и няколко позитивни резултата. Докато не ги направим, ще сме в такова минорно настроение. Вървим с наведени глави. Малко трябва да ги вдигнем, да вдигнем народа, публиката… Днес бяхме на косъм, но не се получи", добави нападателят на Спартак (Москва).

Швеция


Още по темата

 • Дяков: Чака ни много работа

  Дяков: Чака ни много работа

  Капитанът на България Светослав Дяков беше крайно разочарован от тежкото поражение с 0:3 от Швеция. Халфът заяви, че той и съотборниците му трябва да ...
  11.10.2016
  536
  1

Напиши коментар:


Публикувай