Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 20:35, обновена 11 Октомври, 2016 20:36 814 0

Здравков остана доволен от "лъвчетата"

  • антони здравков-
  • доволен-
  • лъвчета-
  • квалификации-
  • младежи

Старши треньорът на младежката ни формация подчерта, че в тима има израстване

Здравков остана доволен от "лъвчетата" - 1
Снимка: БТА

Наставникът на младежкия национален отбор на България Антони Здравков не скри задоволството си от победата с 2:0 срещу Румъния в последния квалификационен мач за Евро 2017, игран в Стара Загора.

Специалистът отбеляза, че тимът ни е показал друго лице от онова при загубата от Дания преди някоко дни и желае да продължи да работи на поста си и през следващия квалификационен цикъл.

"Играхме по-добре от противника, опитахме с трима бързи нападатели и се получи. В последните 10 минути обаче решихме, че мачът е свършил и можеше да ни отбележат гол. Смятам, че момчетата показаха друго лице. Момчетата постепенно стават по-големи и израстват.", сподели Здравков след мача в интервю за БНТ.

"Не мога да кажа със сигурност дали оставам. Договорът ми продължава да е в сила. Когато изпълкома се събере, решава дали ще остана или ще бъда сменен. Тръпката е голяма, защитаваш името на България.", допълни старши треньорът на младежите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА