Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 11:27 786 0

Шест отбора с мераци към Стойчо Младенов

  • младенов-
  • димитров-
  • атирау-
  • треньор

Три тима от Казахстан и три от Русия искат специалиста за треньор

Шест отбора с мераци към Стойчо Младенов - 1
Снимка: БТА

По три отбора от Казахстан и Русия искат да наемат Стойчо Младенов за треньор след Нова година, разкри мениджърът Мирчо Димитров, пред вестник "Труд". Екзекуторът на Ливърпул изпълни мисията си в казахстанския Атирау - спаси го от изпадане, след като го взе десети в класирането. В последния кръг на първенството тимът спечели с 3:0 срещу Тобол, след което клубът организира голям купон. Така отборът стана втори във втората шестица.

"Поставили сме условията на Атирау, който много държи Младенов да остане и през следващия сезон - разкри Димитров, който през уикенда беше на преговори с шефовете - Желанието на Стойчо е да работи в тим с най-малко амбиции за Лига Европа. Затова е необходим и съответния бюджет. 

Ако Атирау се съгласи на нашите искания, нищо чудно да продължим да работим заедно. Интерес има от още два казахстански отбора. А съм дал името му като една от опциите за три клуба от Висшата лига на Русия, които ще си сменят собствениците. С работата си в Казахстан и Стойчо, и Станимир Стоилов, и Димитър Димитров, вдигнаха високо имиджа на българските треньори. Благодарение на тях местните клубове все по-често гледат към наши специалисти", добави агентът.

Младенов готви Атирау за втория полуфинал за купата срещу вицешампиона Кайрат. В първия мач грандът победи с 1:0 у дома. Реваншът е в събота. В другия полуфинал шампионът Астана на Мъри играе с Иртиш на Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА