647 0

Ераносян: Не понасям селски футбол

"Бихме ЦСКА с чист късмет", обяви треньорът при представянето си

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Новият треньор на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян обеща, че ще се постарае да промени много неща в играта на отбора, тъй като не харесва стила, който "смърфовете" практикуват.

Специалистът заяви днес на официалното си представяне, че не иска "играчите му да практикуват селски футбол" и добави, че успехът с 1:0 при гостуването на ЦСКА е плод на "чист късмет".

"Искам да променя много неща. Преди мача с ЦСКА бях в съблекалнята и говорих с футболистите. Ясно е, че само с приказки не става. Имахме много голям късмет в този мач. Заради него постигнахме този исторически успех. Направихме грешки, които ще се помъчим да ги отстраним. Имам чувството, че в някои футболисти има страх от владеене на топката. Не харесвам селския футбол. Ритането на топката напред не ми е приоритет и няма отборът да играе по този начин", разкри Ераносян.

"Сега, ако кажем, че ще скочим да станем световни шампиони, ще ви излъжем. Целта е да стабилизираме отбора и да накараме хората да дойдат на стадиона. Когато отборът играе, вкарва много голове, хората ще се върнат на стадиона и ще им е приятно да ни гледат. Оттам нататък ще говорим за цели, резултати и класиране...
 
"Реално много се спекулира с офертите, които са били отправени към мен от Локомотив. Това беше единствената оферта, която съм получил от клуба да се завърна. Всичко преди това бяха приказки, слухове, срещи на кафе и разговори на приятелски начала, на които нищо конкретно не се каза. За първи път ме покани човек, който има конкретно желание, амбиции и ме пита аз какво искам да се промени в клуба и как да стане, за да се завърна", допълни Ераносян.Напиши коментар:


Публикувай