754 0

Съотборник подкрепи Ивелин Попов след скандала

Националът на "Сборная" Денис Глушаков се застъпи за българина в скандала с треньора Масимо Карера

Съотборник подкрепи Ивелин Попов след скандала
Снимка: spartak.com
Иво Стойнев

Сериозна подкрепа получи Ивелин Попов в скандала с треньора на Спартак (Москва) Масимо Карера. Руският национал и съотборник на Попето в столичния гранд Денис Глушаков се застъпи за българина, заявявайки, че разбира недоволството му не го смята за проблем.

Както е известно, Попов се забърка в скандал , след като беше сменен в мача срещу Урал преди седмица. Тогава халфът бе уловен да казва на излизане от терена: "Постоянно... други бъркат, а все мен ме сменят". Треньорът на Спартак Масимо Карера наказа българина, като изобщо не го пусна в игра при победата с 3:1 над ЦСКА (Москва).

"Думите на Ивелин? Той не е искал да каже това, всичко е било плод на емоции. Ивелин е българин с гореща кръв, той е обсебен от футбола и преживява както резултатите на отбора, така и собственото си представяне. За него е важно да играе и да вкарва голове. По-добре е един футболист да се ядосва, когато го сменят, отколкото да му е безразлично. След мача с ЦСКА му казах да не се разстройва заради това, че не игра. Той също беше победител, както и всички останали", заяви Глушаков.

Спартак (Москва) е лидер във временното класиране на руското първенство заедно със Зенит. Руският гранд има 28 точки - със 7 повече от шампиона ЦСКА (Москва) и Терек.

Русия


Напиши коментар:


Публикувай