Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 19:23 1 013 0

Левски взе реванш от Черно море и Гонзо

  • левски-
  • аниете-
  • гонзо-
  • черно море-
  • реванш-
  • прохазка

"Сините" се наложиха с минималното 1:0

Левски взе реванш от Черно море и Гонзо - 1
Снимка: БТА

Левски взе частичен реванш от Черно море за елиминирането за Купата на България, след като в мач от 13-ия кръг на Първа лига спечели с 1:0.

През първото полувреме сблъсъкът на стадион "Георги Аспарухов" беше интригуващ и с опасности пред двете врати, а в 22-ата минута Роман Прохазка вкара единствения гол в срещата. Той се разписа след късо изпълнение на корнер и пас от Антонио Аниете. След почивката нервите взеха връх, особено в заключителните минути, а варненци пропуснаха да стигнат до точката, след като Бакари нацели гредата с глава.

С успеха Левски събра 31 точки и се изкачи еднолично на върха с 31 точки, с 3 повече от шампиона Лудогорец, който утре приема ЦСКА-София. Черно море пък допусна първа загуба в последните си шест срещи във всички турнири и остава с 23 т. на 3-то място.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА