Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 16:28 900 0

Роналдо преподписа с Реал Мадрид

  • роналдо-
  • договор-
  • реал мадрид-
  • пресконференция

"Реал е клубът на сърцето ми", отсече португалецът

Роналдо преподписа с Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо официално удължи договора си с Реал (Мадрид) до 2021 година. Португалецът благодари на всички в клуба и сподели, че денят е изключително специален за него.

"Искам първо да благодаря на всички в Реал, на всички в Мадрид, на моите колеги и на всички, които ми помагаха през годините".

"Това наистина специален ден за мен. Много важен ден. Винаги съм казвал, че това е клубът на сърцето ми. Това е наистина уникален момент за мен - да подпиша за още 5 години".

Според неофициална информация, новата годишна заплата на Роналдо ще достигне до 21 милиона евро. Отделно са бонусите, които Кристиано ще получава от клуба и рекламодатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА