572 0

Апетитът на Лайпциг в Бундеслигата расте

Теодор Николов

РБ (Лайпциг) обяви грандиозни планове за развитието си. Те ще включват и привличането на скъпоплатени звезди, които да засилят тима към титлата.

Припомняме Ви, че амбициите на новака в Бундеслигата са сериозни и ктой все още не познава вкуса на загубата като още утре вечер дори може да излезе еднолично на първото място във временното класиране, ако се пребори дори и само за точка при гостуването си на Байер (Леверкузен).

Клубът е на футболната карта от само 7 години, но вече дава заявки да се превърне във фактор, а и изглежда финансово обезпечен. В тази връзка е било взето решение за отпадане на тавана на заплатите на играчите.

"Имайки предвид къде сме в момента, сме длъжни да продължим да се развиваме, заяви спортният директор на "Червените бикове" Ралф Рангнинк пред Deutschen Presse-Agentur. - Досега имахме неписано правило относно това колко най-високи могат да са заплатите в клуба. То обаче няма да важи в следващите пет години. Нещата ще се случат автоматично, защото и в момента преговаряме с някои футболисти за подновяването на договорите им. Ще настройваме възнагражденията въз основа на резултатите, които постигаме."Напиши коментар:


Публикувай