947 0

Гриша Ганчев: Галчев е задраскан от ЦСКА

"Не съм нарцис! Винаги прощавам, но не забравям", призна собственикът на ЦСКА-София

Гриша Ганчев: Галчев е задраскан от ЦСКА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев даде любопитно интервю, в което обсъди не само проблемите на клуба, но и случващото се генерално в България.

„Като изключим, че представянето не е много задоволително, всичко си е наред. Ние държахме много Йорданеску да остане, защото по мнението на всички специалисти е много интелигентно момче, доста му е ясна материята“, коментира Ганчев пред NOVA.

“Човекът не издържа психически и си тръгна сам. Молехме го след прословутия мач срещу Верея. „Не искам за нищо на света да остана, искам публиката да е щастлива“, каза.

„И аз желаех да назначим Марчело Липи за треньор, но китайците го взеха за националния им отбор.“

„Най-много съм разочарован от Галчев и никога няма да му го простя, защото с него имах 2-3 разговори, по които се бяхме разбрали каква е неговата роля в клуба. Много е важно да имаш такъв играч, който да е изцяло отдаден на каузата и на отбора. Той почна да плещи разни работи, които не му правят чест. Негова си работа. На много места сбърка той, но си е за негова сметка. Едно ще ви кажа - аз съм го задраскал с дебелия флумастер, първо като човек. Не говоря за футболните и другите му качества.“

„Получавам страхотни удари под кръста, на които и Кубрат Пулев би завидял, но знам, че това е част от играта. Страдам малко, докато се понаместят ребрата, после продължавам. Делото (за укрити данъци срещу него и сина му Данаил – б.р.)? Решили са да направят дело – окей. То си върви. Може пък наистина да съм виновен, знаеш ли? Може пък и да съм невинен. Хубаво е, че съм шефът в случая, а не заместника. Ако кажат в затвора – в затвора, това е.“

„Не съм нарцис по природа. Аз винаги прощавам, но не забравям. Никога не съм отмъщавал, това е признак на слабохарактерност. Живеем в едно общество на хищници и жертви. Аз не съм хищник, но не съм и жертва. Нещо по средата“, завърши Ганчев.Напиши коментар:


Публикувай