Last news in Fakti

8 Декември, 2016 12:58 2 265 0

Дерек Чисора превъртя! Хвърли маса по противник (видео)

  • чисора-
  • уайт-
  • маса-
  • пресконференция-
  • бокс

Британецът загуби контрол на пресконференцията преди мача му с Дилън Уайт

Дерек Чисора превъртя! Хвърли маса по противник (видео) - 1
Снимка: youtube

Дерек Чисора, който през пролетта бе победен от Кубрат Пулев за европейската титла по бокс в тежка категория, сътвори поредния си шумен скандал. Британецът, популярен с лютия си нрав, замери бъдещия си съперник Дилън Уайт по време на пресконференция в Манчестър.

Мачът между двамата ще бъде подгряващ за голямата битка в събота - между Антъни Джошуа и Ерик Молина за световната титла на Международната боксова федерация.

Чисора, който говори пред медиите заедно със своя промоутър Кале Зауерланд, загуби самообладание, изправи се рязко и хвърли масата по посока на Уайт и неговия щаб. В залата настана пълен хаос и се наложи охраната да предотврати масово меле.

Дерек предизвика безредици и на пресконференцията преди сблъсъка с Пулев през май. Британецът се нахвърли върху Кубрат и двамата с мъка бяха разтървани. По време на кантара пък Чисора бе ударен от бутилка и обвини човек от щаба на българина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА