2 161 4

Лудогорец за Кафу: Продаваме го за 10 милиона

Това обяви изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев

Лудогорец за Кафу: Продаваме го за 10 милиона
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Изпълнителният директор на Лудо­горец Ангел Петричев заяви пред хър­ватския вестник „Спортске новос­ти", че шампионите биха се разделили със звездата си Джонатан Кафу са­мо срещу оферта над 10 млн. евро. Единственият спор­тен всекидневник в страната направи разработка за въз­можността бразиле­цът да подсили мес­тния шампион Ди­намо Загреб, като във връзка с нея потърсиха и позицията на „орлите".

„Каква е цената на Кафу? Ще ви го ка­жа по следния на­чин - не бихме го продали за по-малко от 10 млн. евро. Всеки ден получаваме оферти от различни клубове за бразилеца. Най-голям е инте­ресът от Англия и Италия. Спомена­тите Лестър и Лацио не са единствените. Затова ви казвам, че за предложения под 10 млн. дори не си заслужава да гово­рим. Никой от Дина­мо Загреб, включи­телно и Петев, не е разговарял с нас за Кафу. Да, и клубът, и Ивайло са наши приятели, но това не означава, че ще им направим някаква отстъпка. Вече ви казах каква е негова­та цена и колко клу­ба го искат", казва Петричев пред хър­ватското издание.

„В заключение мо­же да кажем, че Ди­намо не трябва да очаква Дядо Коледа да им донесе Кафу под елхата", завър­шват разработката си „Спортске новос­ти".

Хърватия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Делиорман
  Отговор
  1 20:13  24.12.16
  Да не продавате Марадона ?

  Коментиран от #3

 • 2 21:55  24.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Боби глупака
  Отговор
  3 07:12  25.12.16

  До коментар #1 от "Делиорман":

  Този е по-добър от шкембето, а и не е наркоман

  Коментиран от #4

 • До боби
  Отговор
  4 09:06  25.12.16

  До коментар #3 от "Боби глупака":

  сега не,ама после

Напиши коментар:


Публикувай