Last news in Fakti

25 Декември, 2016 13:27 1 043 0

Моуриньо: Златан ще приключи на върха!

  • моуриньо-
  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед

"Едва ли ще отиде в САЩ или Китай в края на кариерата си", смята португалецът

Моуриньо: Златан ще приключи на върха! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо настоява, че Златан Ибрахимович няма да завърши с футбола в Китай или САЩ, както правят доста други големи звезди. 35-годишният швед е голмайстор на тима с 16 гола в 25 мача от всички турнири и определено възрастта му изобщо не пречи на представянето му на терена.

"Златан бележи голове и играе добре, така че няма как да не съм доволен от него. Да, той е на 35 години, но играе като 25-годишен. През миналата година късаше мрежи в Лига 1, а сега го прави без проблеми във Висшата лига", обяви Жозе, цитиран от "Скай Спортс".

"Със сигурност няма да приключи кариерата си в САЩ или Китай, а на най-високото ниво, убеден съм в това нещо. Наистина съм много доволен от него. Той може да играе и още по-добре", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА