544 0

Дерменджиев: Ще продадем най-много двама

"Лудогорец има цели и си ги гони", заяви треньорът на тима

Дерменджиев: Ще продадем най-много двама
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази надежди, че тимът ще се раздели само с един основен футболист през зимния трансферен прозорец.

"Когато един отбор има цели, няма как да се раздели с много футболисти. Зависи от офертите, какви ще са, как ще ги одобрят собствениците, повече от един-два изходящи трансфера няма как да има," каза наставникът.

Относно подготовката и контролите, Дерменджиев заяви: "Да не правим предварителен анализ на съперниците. Съобразили сме времето за подготовка така, че да бъдем в оптимална форма за Копенхаген. Времето е малко и трябва да работим по-интензивно. Полусезонът бе успешен, но и напрегнат. Футболистите идват с няколко дни по-късно, за да починат. Имахме много национали, така че тези съперници, които съм определил, всеки един от тях ще допринесе за добрата ни игра срещу Копенхаген."

"Мотивацията в Лудогорец? Това е проблем не само при нас, а във всички отбори. Аз го казвам няколко пъти това нещо - футболистите вече разбраха и играят вече равномерно. Всички са амбицирани да продължим в Лига Европа, мотивацията вече е на много по-различно ниво. Те осъзнаха, че когато играят тези международни мачове, ги гледа цял свят. Нивото на интелект в Лудогорец в това отношение вече е много различно."

"Знаем цялата програма на Копенхаген, ще пратим да бъдат гледани и на живо, ще бъдат анализирани добре," завърши Георги Дерменджиев.


Напиши коментар:


Публикувай