Last news in Fakti

8 Ноември, 2011 14:47 822 0

Стефка Костадинова: Делегацията ни в Лондон ще е около 100 човека

  • стефка костадинова-
  • бок-
  • вдигане на тежести-
  • лондон 2012
Стефка Костадинова: Делегацията ни в Лондон ще е около 100 човека - 1
©БГНЕС

"Мисля, че делегацията ни на Олимпиадата в Лондон ще е около 100 човека, колкото беше и в Пекин през 2008 година", прогнозира председателят на БОК Стефка Костадинова. За момента квоти за Олимпийските игри догодина са спечелили 28 български спортисти. "Стискам палци всичко да е наред, да няма контузии и скандали. Надявам се да бъдем много силна делегация", сподели Костадинова.

Тя коментира и скандала с българските щанги, които не бяха допуснати да участват на световното първенство в Париж. "Наистина е гаф, много неприятна ситуация. Те скоро ще имат Управителен съвет и виновните ще бъдат наказани. Време е да се стягат, защото когато чуя за този спорт и си представям само скандали и допинг", каза пред репортер на БГНЕС председателят на БОК.

"Много се радвам за Боянка Костова и Валентин Христов. Очаквам скоро да получим допитване от Азербайджан, за да може Българския олимпийски комитет да им даде разрешение да участват в Лондон", допълни световната рекордьорка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА