681 0

Георги Братоев: Играчите на Еспадон пият преди мач

"Това е напълно непрофесионален клуб", оплака се национала

Иво Стойнев

През миналия сезон Георги Братоев игра финал в Шампионската лига и в Суперлигата на Италия с тимът на Тренто, а този започна в полския новак Еспадон (Шчечин), за който изигра само един официален мач, след което от ръководството на отбора сензационно го отстраниха от клуба. Сега Международната федерация по волейбол (FIVB) ще трябва да разреши този случай...

Братоев, който за последно игра за националния отбор на България преди около година на олимпийската квалификация в Берлин, даде шокиращо интервю за един от най-добрите спортни сайтове в Полша.

"Случаят ми е в съда, като клубът се опитва да прекрати договора ми, без да ми изплати никакви пари, след като предоставил неверни доказателства. Скоро FIVB ще поеме този случай. Клубове като Еспадон (Шчечин) правят лоша реклама на цялата полска PlusLiga. Това е напълно непрофесионален клуб ", заяви българският разпределител специално пред sportowefakty.wp.pl.

Братоев отговори и на въпроса: “Защо не се е вписал добре в Еспадон?”:
"Има известна истина, че не можах да намеря бързо общ език с останалата част от отбора. Например, аз не съм намерил общ език с хората, които пият преди мача! Има само няколко играчи в отбора, които са истински професионалисти, като Михал Ручяк. Повечето от останалите са в този отбора, за да се забавляват и да пият…”, шокира Георги Братоев, който вече изигра два приятелски мача с екипа на Нефтохимик (Бургас).

Полша

Напиши коментар:


Публикувай