Last news in Fakti

27 Януари, 2017 12:26 1 145 0

Играчите на Реал скочиха на Зидан

  • зидан-
  • мората-
  • реал мадрид-
  • напускане-
  • недоволство

И Алваро Мората иска да напусне заради французина

Играчите на Реал скочиха на Зидан - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят Алваро Мората обмисля да напусне Реал Мадрид заради треньора Зинедин Зидан, съобщава Cadena Ser.

Испанският национал е твърда резерва след завръщането си на "Сантяго Бернабеу" и през лятото възнамерява да си тръгне. Стрелецът и агентите му ще разгледат всички предложения, като името му е свързвано със завръщане в италианския шампион Ювентус, където се утвърди сред най-добрите нападатели в Европа, както и с Челси и Арсенал.

Предполага се, че президентът на Реал Флорентино Перес ще се съгласи да го продаде за около 60 милиона евро. След 19 кръга в Примера дивисион Мората е играл в 13 мача, 6 от които е започвал титуляр. Той има 5 гола и 2 асистенции.

Мората е поредният футболист, който негодува от Зидан. От липса на достатъчно игрово време се оплакват още Хамес Родригес и Иско, които също ще се опитат да си намерят нови отбори след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА