3 417 1

Пак предизвикват Конър Макгрегър

Теодор Николов

Андерсън Силва ще зарадва своите фенове със завъръщането си в Октагона на 15 февруари срещу Дерек Брънсън. Двубоят ще представлява главната среща на файт картата за UFC 208.

Андерсън обаче подхожда аристократично и гледа отвъд този двубой. Бившиятшампион в средната категория на UFC сподели желанието си да се изправи срещу Конър Макгрегър.

„Бих искал да тествам себе си срещу Конър. Той е много интересен боец. Страйкингът му се отличава с интелигентен начин на изпълнение. Не искам да се бия с него защото е шампион в леката категория. Искам го за предизвикателството, което представлява като боец. Искам да видя как неговата техника ще издържи срещу моята. Той може да свали няколко килограма и да стане 80. Това е теглото, което и аз мога да достигна.” сподели бразилецът.

Конър се би два пъти в категория до 77кг през изминалата година срещу Нейт Диаз, но е малко вероятно ирландецът да чуе призива на Силва.

В мач, срещу почти 42-годишния ветеран, който не успя да излезе победител от последните си пет последователни двубоя и все пак представлява огромна заплаха, Конър има осезаемо повече какво да загуби в сравнение с хипотетичния си опонент.

И все пак, една евентуална среща между залязваща легенда и суперзвезда в разцвета на силите си звучи примамващо за всеки голям запалянко!Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Fanetti Mazakura
    Отговор
    1 14:34  29.01.17
    Ако Силва беше в добрите си години, щеше да е интересен двубой- и двамата са много креативни страйкъри. Сигурен съм и, че кариерата на МакГрегър ще завърши по идентичен начин с тази на Силва- арогантността му ще го заслепи и ще позволи на някоя бездарна натренирана шматка да го направи половин човек.

Напиши коментар:


Публикувай